Ind i fællesskabet


et projekt til gavn for enlige ældre

Projektet går kort fortalt ud på at hjælpe enlige ældre i eget hjem, som har svært ved at komme hjemmefra. Vi ønsker at hjælpe disse ældre med at blive en del af et fællesskab.

Vi tager ud og besøger borgere til en snak om ønsker om muligheder, og så forsøger vi at hjælpe på den bedst mulige måde.

Det kan enten være ved at hjælpe den ældre borger ind i et eksisterende fællesskab, f.eks. ved at finde en, han/hun kan lære at kende og følges med derhen.

Det kan også være ved at skabe små lokale fællesskaber af ældre, som oplever at være noget for hinanden, mens de mødes om fælles interesser lige der, hvor de bor.

Eller det kan være ved at arrangere sociale sammenkomster, hvor relationer og måske endda venskaber kan opstå ...

Frivilligcentrets projekt for ensomme/enlige ældre er støttet af TrygFonden.

 

En gang om måneden inviterer vi til Fredagsfrokost i Frivilligcenter Herning.

Læs mere om dette tilbud her


Vi har indtil videre lanceret projektet i følgende områder: 

Herning, Tjørring, Sunds, Aulum, Simmelkjær, Grove, Ilskov, Snejbjerg, Kibæk, Sdr. Felding

Bor du andre steder i Herning Kommune er du naturligvis også velkommen til at henvende dig til os.

Hvis du er over 65 år, bor i Herning Kommune og har lyst til at være med i projektet, så kan du udfylde og indsende skemaet her - så vil du blive kontaktet:

 

Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning
Ugyldig indtastning

Vi gør opmærksom på, at projekt Ind i fællesskabet håndterer personlige oplysninger og kontaktoplysninger ud fra Frivilligcenter Hernings privatlivspolitik. Det betyder, at vi naturligvis kun bruger oplysningerne med det formål at hjælpe den enkelte borger og aldrig videregiver oplysninger uden samtykke. Både projektleder og frivillige er underlagt tavshedspligt, og du har som bruger altid krav på at se, hvad vi har af oplysninger om dig. Du kan læse hele privatlivspolitikken her

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik