Nyhedsbreve


En gang om måneden udsender vi et nyhedsbrev til medlemsforeninger og andre interesserede.
Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder - og se de seneste nyhedsbreve her på siden


Projekt IND I FÆLLESSKABET lukker ned 1. maj

Frivilligcenter Hernings bestyrelse har i samråd med projektmedarbejder Kurt Kleon Jeppesen, besluttet at stoppe projekt IND I FÆLLESSKABET pr. 1. maj 2019.

Beslutningen er taget ud fra en erkendelse af, at vi ikke har nået de resultater, vi ønskede, og at vi heller ikke kan se for os, at det pludselig vil blive anderledes. Det har vist sig vanskeligt at få kontakt til et stort nok antal ensomme ældre, og derfor har det været umuligt at få dannet de grupper af ældre, som var hovedtanken med projektet. Vi har forsøgt os med andre veje, men disse har heller ikke givet de ønskede resultater, så derfor finder vi det mest forsvarligt at lukke projektet ned før tid.

Dog er det vigtigt for os at understrege, at vi fortsætter med de ting, der er sat i gang, blot i vort eget regi. Vi vil fortsat holde kontakten til de ældre, vi er kommet i kontakt med og har hjulpet på den ene eller anden måde, ligesom vi også fortsat vil holde fast i de Fredagsfrokoster, som vi afvikler i Frivilligcentret en gang om måneden. Desuden har nogle af vore frivillige sagt ja til fortsat at besøge de mennesker, der måtte henvende sig til os til en afklarende snak om ønsker og muligheder. På den måde vil vi fortsat forsøge at hjælpe ensomme ældre ind i fællesskabet, blot for nedsat kraft og uden at lave opsøgende arbejde.

Vi siger tak til TrygFonden for støtten. Vi har været glade for at få chancen for at gennemføre projektet, og vi er selvfølgelig ærgerlige over, at resultaterne ikke blev som vi havde drømt om.

Fredensgade 14  •  7400 Herning, Danmark  •  Tlf: 31 57 56 01  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  •  privatlivspolitik